Administratorem danych jest:

Podkarpacki Ośrodek Szkoleniowo - Doradczy Sp. z o.o. 35-326 Rzeszów, ul. Rejtana 53, tel. 17 00 678 biuro@posd.pl, posd.pl
NIP: 813-34-82-752 KRS: 180180672 Kapitał zakładowy: 50 000,00 PLN
Klauzula informacyjna (obowiązek informacyjny) dot. świadczenia usług telekomunikacyjnych
Zgodnie z art. 6 pkt. 1 lit. b Rozporządzenia z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych — dalej „Rozporządzenie") informujemy, iż: 1. Administratorem Państwa danych osobowych jest spółka Podkarpacki Ośrodek Szkoleniowo - Doradczy  Sp. z o.o. z siedzibą w Rzeszowie (35-326) przy ul. Rejtana 53, NIP 813-34-82-752, wpisana do KRS pod numerem 180180672  Sąd Rejonowy w Rzeszowie XII Wydział Gospodarczy, tel. +48 (17) 85 00 678.
2. W celu przekazania wszelkich pytań, oświadczeń, żądań dotyczących przetwarzania Państwa danych można się kontaktować z Administratorem pod adresem e-mail: biuro@posd.pl
3. Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu:
- zawarcia, wykonania i kontynuacji umów na świadczenie usług oferowanych przez Administratora,
- wykonania ciążących na Administratorze obowiązków prawnych (w szczególności: wystawianie i przechowywanie faktur/dokumentów sprzedaży i innych dokumentów księgowych, rozpatrywanie reklamacji),
- ustalenia, obrona i dochodzenie roszczeń,
- tworzenia zestawień analiz i statystyk (na potrzeby wewnętrzne Administratora),
- wsparcia obsługi,
- szeroko pojętej współpracy handlowej, na podstawie zapisów Rozporządzenia z dnia 27 kwietnia 2016r.
- wykonania ciążących na Administratorze obowiązków prawnych (w szczególności: wystawianie i przechowywanie faktur/dokumentów sprzedaży i innych dokumentów księgowych, rozpatrywanie reklamacji),
- ustalenia, obrona i dochodzenie roszczeń, - tworzenia zestawień analiz i statystyk (na potrzeby wewnętrzne Administratora), - wsparcia obsługi, - szeroko pojętej współpracy handlowej, na podstawie zapisów Rozporządzenia z dnia 27 kwietnia 2016r.
4. Odbiorcami Państwa danych osobowych mogą być/będą partnerzy handlowi Administratora w zakresie rozliczeń i pośredniczenia w umowach świadczenia usług telekomunikacyjnych (m.in. dostawca usług telekomunikacyjnych).
5. Państwa dane osobowe przechowywane będą przez okres adekwatny i nie dłuższy od okresów zgodnych z aktualnie obowiązującymi przepisami prawa w poszczególnych obszarach przetwarzania danych osobowych.
6. Posiadają Państwo prawo do: żądania od Administratora dostępu do danych osobowych; sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych; wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, przenoszenia danych lub cofnięcia zgody w dowolnym momencie.
7. Przysługuje Państwa prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).
8. Podanie danych osobowych jest ustawowym warunkiem zawarcia umowy i jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych w zakresie wymaganym przez Administratora może skutkować niewykonaniem umowy. W pozostałych przypadkach opiera się na dobrowolnej zgodzie osoby udostępniającej swoje dane osobowe lub przepisach prawa (w szczególności Rozporządzenia), jednakże niepodanie danych w zakresie wymaganym przez Administratora może skutkować niemożliwością wykonania umowy.
9. Państwa dane nie będą poddane zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji (profilowaniu).
 

Kontakt

 

Podkarpacki Ośrodek Szkoleniowo-Doradczy Sp. z o.o.

ul. Rejtana 53, 35-326 Rzeszów

telefon (17) 85 00 678

fax (17) 85 00 677

e-mail: posd@posd.pl      biuro@posd.pl

 

 

Podległe jednostki

Ośrodek Szkoleniowy POSD Przemyśl

ul. Asnyka 4

37-700 Przemyśl

telefon 16 678 59 20 

tel.kom. 695 912 844

Ośrodek Szkoleniowy POSD Krosno

ul. Grodzka 12

38-400 Krosno

 

 

Jak do nas trafić?

 

 

 

 


View Larger Map

 

 

 

Siedziba POSD Sp. z o.o. miesci sie na IV piętrze budynku przy ulicy Rejtana 53

 

 

 

 

 

 

 

Dojazd do ośrodków

Rzeszów

  • Odległość od dworców PKP, PKS - 2600 m
  • Linie MPK RZESZÓW 0A, 6, 13, 19, 29, 34, 44
  • Dane GPS:
    Szerokosc 50° 1' 14" Polnocna/North
    Długość 22° 1' 6" Wschodnia/East
    GLat = 50.0206333
    GLng = 22.0183629

 

Przemyśl

  • Odległość od dworców PKP, PKS - 500 m
  • Dane GPS:
    Szerokosc 49° 46' 54" Polnocna/North
    Długość 22° 46' 13" Wschodnia/East
    GLat = 49.7815961
    GLng = 22.7702119

 

Krosno

  • Odległość od dworców PKP, PKS - 1400m
  • Linie MKS Krosno - 11, 16, B, D, G
  • Dane GPS:
    Szerokość 49° 41' 23" Polnocna/North
    Długość 21° 45' 58" Wschodnia/East
    GLat = 49.689637
    GLng = 21.76611

 

 


Nowe zasady dotyczące cookies W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.
[zamknij]